Na Instagramu nás čekají nové vychytávky

Monika Krákorová — 22. Leden 2018
Minulý týden jste si mohli všimnout, že Instagram stejně jako Messenger a Whatsapp zaznamenává nedávnou aktivitu uživatelů v aplikaci.

Minulý týden jste si mohli všimnout, že Instagram stejně jako Messenger a Whatsapp zaznamenává nedávnou aktivitu uživatelů v aplikaci. Toto zobrazení nedávné aktivity vidíte u uživatelů, se kterými jste si nedávno psali v directu. Funkci je možné dle svého uvážení vypnout, tudíž nikdo o vaši aktivitě vědět nemusí, znamená to ale také, že ani vy neuvidíte nedávnou aktivitu někoho jiného.

Dále jsou v procesu testování další vychytávky, které brzy na ostro budeme moci v rámci aplikace provést sami.

V první řadě se jedná o novou textovou zprávu do Stories, nazvanou “Type”, která umožní vytvořit prázdnou obrazovku, přes kterou lze napsat text - v souvislosti s touto formou Instastories nabídne Instagram i změnu písma.

Foto: WABetaInfo

Jak uvedl TechCrunch, Instagram také ve spolupráci s Giphy testuje novou knihovnu Gifů.

Tato funkce je zatím dostupná pouze pro uživatele v Brazílii a na Filipínách. Instagram zatím své plány pro rozšíření funkce do další fáze neuvedl. Takže uvidíme, kdy se gifů dočkáme i u nás.

Foto: Mike Mota

To ale není vše, Instagram se chystá přidat nové upozornění, když někdo vezme screenshot vašeho příběhu, podobně jako je to u Snapchatu.

Foto: WABetaInfo

Každopádně se máme na co těšit a určitě nás tento rok čekají desítky nových funkcí jak rozšířit naše zprávy v Instastories a nejen tam.

Monika Krákorová
Social media
Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz