Co to znamená pracovat v New Logic?

Lenka — 27. Březen 2017
Ať už je u nás člověk vývojář, manager, kreativec nebo markeťák, všichni kopeme za stejný cíl. Chodíme rádi na pivo, ale šéf nás nutí tomu říkat teambuilding. Ale že opravdu chodíme i na organizované stmelovací aktivity se přesvědčte třeba v téhle reportáži z paintballu.

79% lidí je v New Logic více než dva roky

Což nasvědčuje tomu, že jsme opravdu sehraný tým lidí, které to společně baví. Ať už je u nás člověk vývojář, manager, kreativec nebo markeťák, všichni kopeme za stejný cíl. Chodíme rádi na pivo, ale šéf nás nutí tomu říkat teambuilding. Ale že opravdu chodíme i na organizované stmelovací aktivity se přesvědčte třeba v téhle reportáži z paintballu. Půlka firmy sice nemohla tři dny chodit, ale stálo to za to. Je pro nás důležitá nejen profesní odbornost, ale i lidský faktor každého z nás.

 

V kolik vstáváš ty?

Většina z nás chodí do práce na devátou, někdy se ale víc šikne home office, všechny možnosti jsou u nás otevřené. Všem nám jen záleží na tom, abychom se navzájem nebrzdili v projektech. Důslednost v dodržování termínů je pro nás všechny tak nějak už přirozeně “must be”. Jak říkám, volnější pracovní doba, home office nebo sick days nejsou problém, hlavně když budeš k nám do práce vstávat rád.


Humor, kdo je víc?

Takové dětské srandy, že vám někdo přilepí botu ke stropu izolepou se u nás nedějí, to nemohu říct. Aby vám někdo, zatímco si vaříte skvělý kafe, obrátil monitor vzhůru nohama – to lze považovat především pro nově příchozí za vyznamenání.

Ale vážně – společný humor je pro nás důležitý. Stejně jako víme, jak je důležité pro dobře odváděnou práci zdravě odpočívat.


Zajetá a stabilní firma není jen fráze

Klid a jistotu dobrý práce, výplata vždy včas na účtu, možnosti bonusů za výkon do aleluja, vědomí, že se cokoliv vždy dá vyřešit.. To jsou podle nás hodnoty, které by měl každý zaměstnanec i vedení firmy ctít. Jsme rádi, že tohle všechno v New Logic platí a všichni to tak hrajeme.

 

Máš stejné hodnoty? Pojď je hrát s námi.

Lenka
Tester

Lenka často testuje nervy svých nadřízených. Nerada píše, ale píše hodně, věří datům, uživatelskému testování a svým nadřízeným, že to s ní nemají lehký. 

Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz