Kdopak je u nás novým členem teamu?

Marketing — 13. Říjen 2015
Nová práce. Nové prostředí. Noví lidé. Nová adresa. Nový pohled na svět? Možná. Náš team se rozrostl o dalšího člena - junior projekty řídící člověk a není jím nikdo jiný než Iva. Co Ivu baví? Co má Iva ráda? Má po prvním týdnu Iva ráda nás? Vše se dozvíte v tomto rozhovoru.

Nová práce. Nové prostředí. Noví lidé. Nová adresa. Nový pohled na svět? Možná...

Náš team se rozrostl o dalšího člena - junior project řídící člověk (prostě junior project manager) a není jím nikdo jiný než Iva. Co Ivu baví? Co má Iva ráda? Má po prvním týdnu Iva ráda nás? Vše se dozvíte v tomto rozhovoru. 

Jdeme na to

Jaký obrázek chceš do náhledu tohoto příspěvku?

Třeba sebe s papírovým pytlem přes hlavu, je mi to vcelku jedno.


Jak se ti vstává k nám do práce?

Vstává se mi dobře, pracovní doba je až od 9, takže mám doma ráno čas i na pořádnou snídani a kávičku. Vstávám radši o něco dřív než musím - mám ráno ráda na všechno dost času. Ale ve vstávání se rozhodně nevyžívám.

 

A jak se ti odchází z kanceláře?

O něco líp, když vím, že na mě doma čeká dobrá večeře od přítele, protože opravdu ráda jím :). Ale i bez vidiny večeře to jde. V práci mě nikdo nevykořisťuje ani netýrá, takže domu odcházím pěkně z vesela.

 

Jak jsme uváděli v nabídce práce – dostupnost dobrá? Určitě víš, že za Plzeňskou nemůžeme ;). Prostředí líbí? Hlady u nás netrpíš?

Dostupnost dobrá – 35min z domu do práce je v Praze tak akorát. Cestou si poslechnu nějakou muziku, přečtu dnešní Metro a pak tradá a jsem v kanclu. Cesta mi utíká rychle. Jinak momentálně rozkopanou Plzeňskou moc nevnímám, je mi jedno, jestli jedu z Anděla tramvají č.9 nebo busem č. X9, noviny si přečtu v obou prostředcích stejně.

Prostředí – především kolektiv mi padl do oka už při výběrovém řízení. To probíhalo v příjemném klidu, v pohodě a hrozně mile, až ze mě spadla veškerá nervozita ještě při pohovoru. Prostředí a vůbec atmosféra v kanceláři byla i jedna z věcí, ke které jsem přihlédla, když jsem zjistila, že jsem přijatá na více pracovních míst a musela se pro jedno rozhodnout.      

A co se týče hladu, tak ten já mám pořád, občas se až sama divím... :)


Jsi u nás už přes týden. Už jsi poznala všechny kolegy a dokážeš je i se správným jménem přiřadit do správného teamu?

Chvilku jsem tápala, přece jen nová práce, prostředí i kolegové. Ale myslím, že po týdnu už všechny oslovuji správně. A to i přes to, že na jména jsem hrozná. Pomohl mi k tomu i web New Logic, kde jsem mohla sáhnout po malé nápovědě. Ale vlastně jsem ji potřebovala použít jen jednou, takže už se asi v teamu oficálně orientuji. 

 

Připadáš si v našem teamu staře, nebo mladě?

Ani by mě nenapadlo nad touto otázkou uvažovat. Ale když se hlouběji zamyslím, jednou - a ne uplně tak dávno, mi přítel řekl, že bez makeupu vypadám na 14 let. Při položení této otázky jsem si na tuto úsměvnou situaci ve chvilce vzpomněla. Prostředí kanceláře je uvolněné, svěží, nenucené, neformální, celkem klidné a hlavně příjemné, a já se tu cítím dobře. Možná je to dáno i tím, že zde jsou kolegové zhruba v mé věkové kategorii. Když se tak rozhlédnu po kanceláři, vidím jak starší, tak mladší kolegy. Myslím si, že tady věk nikdo moc neřeší. Přikloním se tomu, že si připadám v teamu New Logic mladě. Ale nepochybuji o tom, že pokud by do týmu přišel nějaký ten starší ročník, bez problému by do této bandy lidí zapadl. 

 

Jak bys třemi slovy popsala lidi ve firmě, atmosféru, kancelář??

Třemi slovy? To je málo! :) Zatím si na prostředí stále zvykám, až poznám lépe všechny kancelářské a myšlenkové pochody, určitě se ráda k této otázce vrátím. Teď bych vybrala asi tato tři slova: milí, pracovití, soustředění. A vlastně to ať už lidé, či atmosféra.


Co říkáš na náplň své práce? Je pro tebe něco překvapením oproti pohovoru? Můžeš nám trochu svou pozici přiblížit, s čím se na tebe případně já nebo klient můžeme obrátit?

Překvapení oproti pohovoru není. Možná před prvním pohovorem jsem byla trochu napnutá, co mě čeká. Nevěděla jsem úplně přesně, co si představit pod názvem pozice Account / Project Manager Junior ve společnosti jako je New Logic. Ale záhy mi bylo vše objasněno. Oproti pohovoru to pro mě nové není. Zatím vše poznávám a procházím školením, jsem zatím spíš takový support, ale později se na mě budete moci obrátit téměř s čímkoliv.

 

Jak nyní vnímáš online prostředí? Změnili jsme ti třeba pohled?

O online svět jsem se vždy dost zajímala. Vždycky mě lákal a bavil svět onlinu - ať už marketing či online komunikace. Nejvíc mě ten digisvět upoutal na škole a zůstalo mi to.

Dosud jsem v nepracovala v oboru "online". O to jsem radši a více si vážím toho, že jsem dostala tuto příležitost. Ale nemyslím si, že by mi práce v New Logic nějak pohled na online prostředí změnila, možná tak rozšířila obzory.

 

Kolegy si prý má člověk vybírat podle vtipů, jakým se smějí. Už jsi u nás nějaký vtip slyšela? Máš nějaký svůj oblíbený?

Zatím jsem zaslechla spíš pár vtipných hlášek. Vtipy vyprávět neumím, kdybys tušila, jak moc jsem špatná na vyprávění vtipů, tak tu ta otázka určitě nestojí. Většina špatných vypravěčů vtipů poví nejdříve pointu a potom zbytek. Já to splácám všechno dohromady a nakonec se směju sama a ostatní na mě jen nevěřícně zírají.  Doma jsem sice vtipy zásobena po tunách, ale radši je zveřejňovat nebudu. Spíš se tu v kanclu vyžívám v občasných vtipných hláškách.

 

Kdyby sis měla vybrat mezi cyklovýletem, návštěvou galerie nebo koncertem, co vyhraje?

Jsem pro každou špatnost. Rozhodující asi je, s kým jakou akci podnikáš. Ideální den by byl cyklovýlet s obědem (protože mám pořád hlad :)) na nějaký koncert. Galerie a muzea jsem procházela už od malička s babičkou jako divá, takže se do nich už moc nehrnu. Ale pokud bych si měla vybrat mezi návštěvou galerie s díly Salvadora Dalího a koncertem Evy a Vaška, jsem pro galerii. Takže se nedá jednoznačně říct, co u mě vítězí.

 

Jaké otázky ses bála nejvíc, že by tu mohla stát?

Žádné. :D Vážně! No, možná nějaké otázky na tělo, z které bych neuměla kulantně vybruslit. Ale to by se určitě nestalo. Takže jak říkám, žádné.

 

Jakou otázku jsi tu vyloženě chtěla?

Nemám svou oblíbenou otázku, co na to říct... Na tuhle otázku jsi mi vlstně dobře nahrála ….. Rozhodně tedy tuhle!

 

A na závěr takový malý speedotazníček. Vyber svou jasnou volbu!

Kočka nebo pes?

Pes

Bílá nebo černá?

Bílá

Salát nebo řízek?

Řízek se salátem ;)

New Logic nebo New Logic?

Ňů lodžik!


 

Marketing
Team Marketingu

My z marketingu. Tvoříme obsah, přípravujeme kampaně, stavíme komunikaci. 

Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz