Vlna solidarity neutichá

Marketing — 22. Březen 2022
Aktuální situace na Ukrajině nás všechny hluboce zasáhla. Nevíme, jak dlouho bude trvat, než se rodiny s dětmi začnou vracet zpět do normálního života. Víme však, že potřebují okamžitou pomoc, od základních potřeb po ty speciální. Proto jsme se rozhodli darovat pomoc těm, co to nejvíc potřebují. Těm co se sami neubrání, těm nejmenším.

Víte o krizovému centru, které založila Rada městské části Praha 2? Nejen, že shánějí místa pro uprchlíky z válkou zasažené Ukrajiny, ale také rozdělují materiální pomoc. Jakmile jsme se o nich dozvěděli, tak jsme začali jednat. Probrali jsme s nimi co máme k dispozici a zda je v jejich moci rozdistribuovat produkty potřebným lidem a za pár dní už jsme vezli dodávku plnou pomoci přímo k nim. Naložili jsme vše co se dětem může hodit. Nové kočárky, sedačky do aut, lahvičky, potřeby pro novorozence a mnoho dalšího.

Krizové centrum aktuálně pomáhá ženám a dětem utíkajícím z Ukrajiny před válkou. Měli jsme možnost setkat se  s několika z nich na místě. Musíme přiznat, že sledovat konflikt z pohodlí domova, nebo kanceláře je něco jiného, než když najednou vidíte reálné rodiny, kterým se ze dne na den převrátil život vzhůru nohama. Rodiny, které byly nuceny opustit své domovy, často pouze s jedním kufrem. A tak jim po příjezdu do České republiky chybí to nejdůležitější. 

Kočárky velice rychle našly nové majitele. Námi věnované batohy a aktovky, kterých bylo dohromady bezmála sto, chvilku po našem odjezdu putovaly přímo do školy k dětem, které se snaží adaptovat do české školní výuky. Věříme, že jim pomohou se lépe začlenit a usnadní jim toto těžké období. Byli jsme svědky obrovského vděku nejen ze strany dobrovolníků krizového centra, ale také přítomných maminek, které za sebou měly dlouhou cestu z Ukrajinských hranic a byly rády, že našly pomoc a útěchu.

Jsme rádi za možnost pomoci materiálně právě rodinám s malými dětmi - tedy těm, kteří to aktuálně potřebují nejvíce. Proto bychom i vám chtěli o tomto způsobu pomoci říci. Pokud byste chtěli jakkoli pomoci doporučujeme navštívit stránky www.pomahejukrajine.cz, kde najdete veškeré potřebné informace.

Naše pomoc tímto nekončí.Tito lidé ji teď opravdu potřebují. Děkujeme všem, kteří mají srdce na správném místě. 

Marketing
Team Marketingu

My z marketingu. Tvoříme obsah, přípravujeme kampaně, stavíme komunikaci. 

Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz