E-shop jako partner vašeho podnikání

Kristýna Skokánková — 30. Září 2020

Teď se společně podíváme zpátky do minulosti. Když jsme ještě jako start-up vstupovali na trh, tvorba e-shopů pro nás byla jednou ze stěžejních služeb, jež jsme nabízeli. A že už na trhu pěknou řádku let působíme. Za ty roky jsme prošli velkými změnami a tu poslední jsme odhalili teprve nedávno.

 

Váš e-shop dokážeme navrhnout tak, aby uživatelsky vyhovoval vám, ale hlavně i vašim zákazníkům. Tak, abyste jeho správou netrávili příliš mnoho času, který můžete investovat například do rozvoje nabízených produktů a služeb. A čím, že jsou naše e-shopy stavěné na míru tak výjimečné? Na to se podíváme právě v tomto článku.

 

Moduly

Na počátku stála myšlenka, jak co nejvíce zjednodušit proces správy e-shopu. Postupem času se na vývoj celého CMS systému nabalovaly jednotlivé moduly. Dnes s hrdostí můžeme říci, že jsme schopni vám nabídnout širokou škálu modulů, které vám dovolí být ve své práci opravdu efektivní. Pomůžeme vám například s fakturací, vytvořením celého katalogu produktů a následnou správou skladu. Ale nebojíme se ani statistik, možnosti posílání newsletterů a psaní blogu. V případě, že vaše podnikání expanduje do zahraničí, tak jsou k dispozici i jazykové mutace e-shopu. Je toho však mnohem více, co jsme schopni nabídnout.

Automatizace

Jednotlivé moduly s sebou však přináší i další práci. S námi ale nemusíte mít strach, že u správy e-shopu strávíte hodiny drahocenného času. Snažíme se totiž automatizovat tolik procesů, co jen jde. Tato automatizace pak dokáže v dlouhodobém horizontu času snížit náklady až několikanásobně.

 

Integrace

Při tvorbě e-shopu je pro nás jedním z hlavních stavebních pilířů i efektivita jeho samotné správy. Právě proto jsme schopni CMS systém propojit s účetními, logistickými, ale i platebními a dopravními portály. Správa e-shopu bude probíhat z jednoho místa a vy si tak opět ušetříte spoustu času.

 

Konfigurace

Náš zákazník, náš pán! Tímto heslem se rádi řídíme i my. Navrhli jsme proto pro váš e-shop konfigurátor produktů, díky kterému si vaši zákazníci budou moci produkt navrhnout přesně podle svých představ. Z praxe víme, že tento nástroj umí hezky zahýbat s obratem, samozřejmě v pozitivních číslech. Pokud vás zajímá, jak tento modul funguje, můžete se podívat u jednoho z našich klientů zde.

 

Pokud máte pocit, že by váš e-shop potřeboval refresh, ale stále váháte, zda do toho jít s námi, tak se koukněte na pár e-shopů, které máme na triku. Ty, na které jsme pyšní nejvíce najdete zde spolu s dalšími užitečnými informacemi. V případě, že by vás snad ještě napadlo něco, na co byste se rádi zeptali, neváhejte nás kontaktovat. Umíme zařídit (skoro) všechno. :)

Kristýna Skokánková
Social Media Specialist
Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz