Siemens oceňuje moderní a efektivní Newlogic CMS

Roman Mučica — 1. Prosinec 2023
Náš redakční systém je vhodným univerzálním nástrojem pro všechny typy klientů od menších rodinných firem až po velké nadnárodní korporace. To potvrzuje také naše úspěšná spolupráce se společností Siemens.

Siemens jeden z předních světových výrobců průmyslového vybavení, si nás vybral jako partnera na vývoj webových stránek pro své sekundární projekty. Konkrétně se jednalo o projekt Tiskového centra, kariérní stránky Siemens vývojář  a Výroční stránky k oslavě 130 let založení společnosti. 

Jak zástupci společnosti hodnotí celkovou spolupráci? 

V Newlogic jsme našli spolehlivého partnera, u kterého si navíc ceníme jeho flexibilního přístupu a orientace na společný výsledek v podobě hledání efektivních řešení. Je opravdu příjemné cítit, že naše potřeby jsou vnímány správně.

Jak hodnotíte práci v redakčním systému Newlogic CMS?

Troufám si tvrdit, že výběr agentury Newlogic a jejich redakčního systému byl skvělou volbou, která nám ušetřila (a stále šetří) dost času s běžnou operativou ohledně plnění obsahu a patrně ušetřila i náklady na vícepráce za speciální úpravy, které jsme vyžadovali. 

Jak vnímáte prostředí redakčního systému Newlogic CMS?

Newlogic CMS má moderní a intuitivní prostředí, které je snadno pochopitelné i pro netechnické uživatele. Po úvodním 5 minutovém rozkoukávání jsme se naučili používat systém tak, jako bysme v něm dělali už roky. 

Co můžete říci o výkonu a spolehlivosti redakčního systému?

Tento redakční systém evidentně využívá moderní technologie, které zajišťují vysoký výkon a spolehlivost systému. Webové stránky se načítají rychle a bez čekání, systém je stabilní a bez chyb. Prakticky nikdy se nám nestalo, že by se nějaká funkce nebo stránka dlouho načítala nebo by systém zamrzával či dokonce padal. 

Jak hodnotíte funkčnost redakčního systému?

Má spoustu klasických funkcí, které jsou ale dobře vyladěné. Navíc nás mile překvapil vestavěný editor obrázků, automatický výřez fotek (tohle nám ušetřilo opravdu dost času!) a další funkce, o kterých bych řekl, že nebývají standardem.

Jak jste spokojeni s adaptabilitou systému, pokud jde o přidávání nových funkcí a modulů?

Systém umožňuje snadno přidávat nové funkce a moduly za rozumné časové i finanční náklady. Velmi jsme to ocenili, protože díky tomu bylo možné systém přizpůsobit konkrétním potřebám každého našeho projektu, aniž by celková cena za projekt neúměrně vyrostla.

Zajímají vás projekty se Siemens detailněji?

Podívejte na naší referenční stránku o této spolupráci.


Zvažujete změnu dodavatele webových stránek nebo hledáte řešení, které vám vyřeší opakující se problémy se spolehlivostí a flexibilitou aktuálního webu? Newlogic CMS má několik výrazných předností, které jsou z dlouhodobého hlediska klíčové pro hladkou webovou správu a jejich dlouhodobý rozvoj.

Pokud hledáte nového partnera, který se postará o vaše webové projekty, tak se nám ozvěte. Rádi probereme vše důležité a pokusíme se pro vás najít ideální řešení.

Mám zájem o web s novým CMS

Roman Mučica
Creative Director
Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz