WEBEXPO 2014

17. Září 2014
Jelikož držíme tempo se světem, a držíme technologický krok s ostatními, nemohli jsme si nechat ujít takovou možnost získat spoustu nových a cenných informací, jakou byla konference pro webové profesionály WEBEXPO 2014.

Jelikož držíme tempo se světem, a držíme technologický krok s ostatními, nemohli jsme si nechat ujít takovou možnost získat spoustu nových a cenných informací, jakou byla konference pro webové profesionály WEBEXPO 2014.

Od pátku až do neděle

Konference trvala od pátku do neděle, kdy pátek byl zaměřen na jednotlivé workshopy, a zbytek víkendu především na spoustu přednášek napříč širokým spektrem oblastí webového světa. Přednášky probíhaly průběžně na celkem devíti místech souběžně a z toho vyplývá, že člověk si musel opravdu vybírat jen ty přednášky, které pro něj byly nejužitečnější. Já jakožto project manager, odpovědný za celý Newlogic tým a procesy jednotlivých části vývoje, jsem se rozhodl si vybírat přednášky napříč všemi oblastmi, kde jsem cítil, že by pro nás mohly být přínosem. A taky že byly. Jen ve zkratce, obešel jsem přednášky o práci s daty od vedoucího analytického oddělění firmy Seznam Michala Buzka, Tomáš Holas zase vyprávěl o evoluci build systémů a porovnával dva výrazné hráče Grunt vs. Gulp, Jan Rudinský měl zase přednášku o User testování aplikací a webových stránek, a mnoho dalších zameřených na management, performance vývojářských technologií atd. 

 

Nechceme zaostávat!

Z celé této akce jsem si uvědomil, že česká scéna má rozhodně co nabídnout v oblasti online světa, a že držíme tempo se světem. Získal jsem spoustu užitečných informací a zkušeností, které se budu snažit v našem týmu využít na maximum, abychom byli schopni držet krok s nejlepšími, a troufám si i říct, být před většinou českých firem o krok vpřed.

 

Za zmínku určitě stojí i poslední přednáška pana Tomáše Sedláčka na téma: Abstraktně žije člověk: internet, ekonomie a filozofie. Pokud se tato přednáška objeví online, doporučuji ji shlédnout.

 

Dle množství přednášek je patrné, že se nedalo stihnout všechno, a také je možné, že mi některé informace utekly, takže se těším na videa z ostatních přednášek, které by měly být brzy k dispozici. Celkově akci hodnotím velmi pozitivně, nejen množstvím informací, které měl člověk možnost získat, ale i celkovou organizací konference. Všechny sály přednášek byly kousek od sebe, o jídlo bylo taky skvěle postaráno a o zábavě nemluvě. Příští ročník konference si určitě zase nenechám ujít!

Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz