Proč chtít zrovna to naše CMS

Martin Blaha — 17. Leden 2024
Redakční systém pro správu webových stránek neboli CMS (Content Management System), je nástroj, který vám umožňuje snadněji a rychleji spravovat vaše webové stránky bez nutnosti využívat na každou drobnou úpravu webové vývojáře.

Jelikož poptávka po intuitivních webových systémech každým rokem roste, tak jsme se rozhodli tomuto trendu vykročit naproti a vytvořili jsme Redakční systém Newlogic CMS 3.0 (dále jen Newlogic CMS). Pro lepší pochopení a představení jeho jedinečných funkcí jsme připravili sérii článků, videí a dalších materiálů. Toto je jeho první část..

Proč mít postavený web na redakčním systému Newlogic CMS? 

Newlogic CMS je snadno použitelný systém pro správu webových stránek, který nabízí celou řadu funkcí, které bychom u jiných konkrétních produktů hledali marně. Náš systém je ideální řešení pro každého, kdo potřebuje vytvořit profesionální a moderní webovou prezentaci a zároveň nechtějí platit vysoké poplatky za správu systému a za běžné a pravidelné úpravy. 

 Mezi hlavní přednosti Newlogic CMS patří:

  • Sekce:  Sekce vám umožní si kdykoliv bez potřeby programátora vytvořit novou stránku, její obsah poskládat z komponent, které od nás dostanete a ty si jen naplníte obsahem. Za 30 minut si můžete vytvořit novou celou novou stránku na konkrétní téma. Vše je jednoduché a intuitivní.

  • Intuitivní ovládání: Do systému jsme aplikovali podobný princip ovládání, který znáte z Windows. To znamená, že pokud jste někdy používali počítač, budete se v Newlogic CMS cítit jako doma a nemusíte se tak učit nic nového a práce s tímto nástrojem pro vás bude hračka.

Webové stránky tak může spravovat kdokoliv z vaší firmy aniž by musel procházet složitým školením nebo tréninkem. A pokud by byl přece jen nějaký problém, tak naše zákaznická podpora vám ráda pomůže.

  • Plná podpora pro SEO: Newlogic CMS nabízí celou řadu funkcí, které vám pomohou zlepšit SEO vašich webových stránek od automatického generování meta dat až po vysokou rychlost načtení webové stránky, která je pro SEO rozhodující a patří mezi klíčové hodnotící faktory. 


  • Jazykové verze

Potřebuje mít více jazykových verzí vašeho webu? Náš redakční systém je na vše připraven. Vytvoření jazykové mutace můžeme připravit jako import pro překladatele nebo všechny stránky automaticky přeložíme přes oblíbený překladač DeepL. Veškerá struktura stránek, obrázků i grafické rozložení zůstává stejné. Pro vás minimum práce a starostí.

Mezi jednotlivými mutacemi se následně přepínáte v administraci webu kliknutí na příslušnou jazykovou verzi.

  • Bezpečná infrastruktura: Newlogic CMS je provozován na bezpečné infrastruktuře, která chrání vaše webové stránky před hackery. Bezpečnostní opatření neustále posilujeme a zlepšujeme. 

  • Sledování aktivity uživatelů: Veškerá aktivita uživatelů se ukládá pro vaší zpětnou kontrolu. Když kdokoliv něco změní, redakční systém ukládá stav před změnou spolu s informací, kdo a kdy tuto změnu provedl. Někdy je prostě dobré mít v určitých věcech přehled. Systém navíc disponuje administrátorskou funkcí k okamžitému zablokování konkrétního uživatele.

  • Možnost přepínání mezi Dark/Light modem: Moderní trend, který jsme aplikovali i do našeho systému. Už nejste nuceni využívat pouze jeden typ kontrastu, ale celou administraci si přizpůsobit na míru. Lidé co pracují večer nebo v noci obzvlášť ocení.

  • Snadná migrace dat ze starého webu na nový: Migrace dat už nemusí být noční můra. Nabízíme snadný způsob migrace dat ze starého webu na nový včetně velkých databází a jejich zálohování po ukončení migrace. To vše vám ušetří spoustu starostí, času a peněz.

Tohle je několik zajímavých funkcí a schopností, které můžete získat, pokud vaše webová stránka (e-shop, aplikace, interní systém) poběží na Newlogic CMS. Není toho málo, ale bude toho mnohem více.

V dalších dílech si představíme další zajímavé funkce jako je Automatické výřezy fotek(ocení všichni ti, které manuální upravování fotek dohání k šílenství) nebo seznam s jakými systémy umíme web propojit. Nebo se můžete těšit na několik klientských ukázek z praxe jako například “Proč jedna nejmenovaná nadnárodní firma tak ráda využívá naše systému” nebo “Jak se snížil počet žádosti dotazů na zákaznickou podporu u nových webů o 75 %?”

Pro jistotu sledujte i náš pravidelný newsletter a sociální sítě, aby vám nic neuniklo. Pokud se chcete na něco zeptat nebo poradit, případně uvažujete o novém webu, tak nám dejte vědět přes tento formulář.

Martin Blaha
Šéfuje marketingu

Mladý, krásný, úspěšný. Martin je srdcem datař a věří hlavně na výkon. Věnuje se převážně tvorbě strategií a hledání nových digitálních cestiček. A vede celý marketing v New Logic.

Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz