Prožívejte znovu své Instastories díky novým nástrojům!

Monika Krákorová — 6. Prosinec 2017
Instagram představuje další dva nové nástroje do oblíbených Instastories, které vám pomohou zachovat si vaše oblíbené příběhy natrvalo.

Instagram představuje další dva nové nástroje do oblíbených Instastories, které vám pomohou zachovat si vaše oblíbené příběhy natrvalo. Stories Highlights je nová část vašeho profilu, kde máte ještě více prostoru vyjádřit sebe sama a své denní zážitky. A co víc, vaše příběhy se nyní budou ukládat do vašeho archivu Instastories a budete je tak moci prožít znovu.


Foto z instagram-press.com



Stories Highlights

Během uplynulého roku se InstaStories staly nedílnou součástí aktivních uživatelů na Instagramu a dala jim možnost sdílet o svém životě ještě víc momentů. Všichni ale víme, že tyto příspěvky mají “životnost” 24 hodin. Od teď ale své příběhy můžete sdílet natrvalo v Highlights, které najdete přímo na svém profilu pod vaším bio.

Nový Highlight vytvoříte kliknutí na kolečko “Now”. Zde můžete vybírat příběhy z vašeho archivu příběhů, libovolně příběh pojmenovat a nastavit mu cover fotku. Jakmile potvrdíte změnu, váš přidaný Highlight se objeví jako nám již známý kruh ve vašem profilu, akorát umístěný v pásu nad klasickými příspěvky. Nejdůležitější momenty tak zůstanou na vašem profilu, dokud je sami neodstraníte. Highlightů můžete přidat kolik budete chtít a následně je zpětně přejmenovávat nebo úplně odstranit.

 

Tyto příběhy vám umožňují ukázat všechny stránky vaší osobnosti a budete tak moci vyzdvihnout všechno, co jste v minulosti sdíleli. Od momentů vaší nejlepší dovolené až po momenty vašich zájmů, zážitků nebo oblíbeného jídla.

Dalo by se říct, že díky Instagramu vás lidi budou znát dřív než vás poznají.

Stories Archiv

Vaše Instastories se nyní po jejich vypršení automaticky uloží do archivu. Díky tomu si můžete své sdílené příběhy znovu přehrát nebo jim dát nový život.

Příběhy najdete v archivu na svém profilu, které jsou přehledně oddělené od archivovaných příspěvků. Klepnutím na libovolný příběh ve svém archivu příběh znovu přehrajete nebo jej přidáte znovu do vašeho příběhu, nasdílíte jako příspěvek a nebo publikujete jako výše zmíněný Highlight.

Archivované příběhy vidíte jen a pouze vy a máte samozřejmě možnost vypnout automatickou archivaci příběhu kdykoliv budete chtít v nastavení vašeho profilu.

Foto z instagram-press.com

Monika Krákorová
Social media profík

Instoš, Fejsík, tweety, ads, stats, posty, články, novinky, trendy – když je práce koníčkem, všechno jde tak nějak samo dobře. Monča píše o socialu. 

Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz