Máme novou adresu!

Eliška Herčíková — 19. Březen 2020
Konečně jsme se přestěhovali do nových kanceláří ! Najdete nás stále na Praze 5, ale tentokrát na Smíchově, v ulici U Nikolajky. Najít tyhle kanceláře byl vážně boj, ale stálo to za to. Posunuli jsme se blíže k centru, takže to teď máme kousek na metro a navíc přibylo spoustu míst na oběd.

Konečně jsme se přestěhovali do nových kanceláří ! Najdete nás stále na Praze 5, ale tentokrát na Smíchově, v ulici U Nikolajky. Najít tyhle kanceláře byl vážně boj, ale stálo to za to. Posunuli jsme se blíže k centru, takže to teď máme kousek na metro a navíc přibylo spoustu míst na oběd.

Až k nám půjdete na návštěvu, jako první Vás přivítá recepce a pošle Vás do 3. patra, které je celé naše. Open office u nás nehledejte, máme rádi menší kancly, které jsou rozděleny podle zaměření.  Naším cílem bylo, aby měl každý klid na práci a zároveň vedle sebe někoho, s kým se může poradit. Hned naproti výtahu je umístěná zasedačka, kterou využíváme na společné porady, schůzky s klienty a také pohovory. Bude to tedy pravděpodobně první místo, kam se u nás podíváte.  V nových prostorech se nám také podařilo vytvořit místo, které nám na minulé adrese chybělo.  Vytvořili jsme malý chill room. Je to místo, kde si můžete v klidu vychutnat oběd, vyvalit se na sedačku a odreagovat.

Nové prostory jsme oficiálně pokřtili při dnešní snídani, která se servírovala ve vstupním prostoru prosvětleném velkými okny. Snídaně probíhala formou bohatého rautu. Příznivci sladkých snídaní zde našli muffiny a palačinky. Fanoušci slaného zase ocenili toasty, obložené talíře a vídeňské párečky.  Nechyběl ale ani zdravý koutek s müsli, ovocem a jogurty.  Snídaňová sezona tak byla zahájena a my už se těšíme na příště!

Eliška Herčíková
Online marketing a HR
Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz