První místo v soutěži WebTop100

Karel Káš — 15. Listopad 2023
Vyhlášení letošních cen WebTop100 nám přineslo potvrzení naší tvrdé práce v oblasti webového designu a e-commerce. Webové stránky pro klienta Omnipol.cz získaly první místo v kategorii Firemní web. Náš e-shop pro Rodinnebaleni.cz se dostal mezi finalisty v kategorii Ecommerce.

Do letošního ročníku soutěže WebTop100 přihlásilo své projekty celkem 105 českých a slovenských digitálních agentur. Proto pro nás výhra znamená nejen ocenění naší práce, ale i uznání v konkurenci těch nejlepších.

Omnipol.cz - Firemní web roku

V kategorii Firemní web jsme se stali vítězi s webovými stránkami Omnipol.cz. Porota udělila webu nejvyšší hodnocení v kritériích jako je první dojem, celková srozumitelnost, technické zpracování a vizuální a grafické zpracování.

Projekt Omnipol.cz není pouze webovou stránkou; je to komplexní prostor, který nese funkčnost, srozumitelnost a vizuální estetiku. Přináší klientovi nejen nástroj k prezentaci, ale i důvěryhodné a vizuálně atraktivní prostředí, které podporuje budování jeho značky a generuje poptávky. Naše cesta od analýzy až po programování byla plná výzev, ale výsledek stál za to.

Toto ocenění je poctou pro celý tým, který se podílel na vytvoření této vynikající webové prezentace. 

Rodinnebaleni.cz - Umístěn mezi finalisty

Naše úsilí se neomezuje pouze na firemní weby. Náš e-shop pro Rodinnebaleni.cz oslnil porotce a dostal se mezi finalisty v kategorii Ecommerce. Chcete vědět proč si nás Rodinnebaleni.cz vybralo pro vývoj nového e-shopu? Naše práce představuje spojení špičkového redakčního systému Newlogic CMS a síly našich tří divizí. Tato kombinace přinesla klientovi efektivní a inovativní e-shop, který stojí za ocenění.

S hrdostí přijímáme tato prestižní ocenění a zároveň děkujeme našemu týmu za jeho neúnavnou práci a našim klientům za důvěru. Jsme nadšení, že můžeme být předními tvůrci inovací ve světě web designu a e-commerce. Gratulujeme všem účastníkům a s nadšením očekáváme další ročník WebTop100.

Karel Káš
Šéfuje všemu a všem
Chcete vědět více?
Ozvěte se nám na info@newlogic.cz

Přihlašte se
k našemu newsletteru.

Děkujeme, nyní jste přihlášení k newsletteru!
Jejda, něco se nezdařilo, možná už je váš email přihlášený
Obchodní oddělení+420 776 872 777
Kontaktní e-mailinfo@newlogic.cz